This is me!

 

                                                                                                                                            

Ik ben Graciëla (1985), woon samen met mijn vriend en samen hebben we een prachtige dochter. 

Vóór de geboorte van mijn dochter (2014) werkte ik in de financiële dienstverlening. Zo’n 10 jaar heb ik mij er prima in vermaakt. Het leukste vond ik de personeelsfeestjes de vakanties en m’n collega’s. Ik leefde uit naar vrijdagmiddag en ambitieus was ik totaal niet. Toen ik een jaar of 28 was kreeg ik een brief van mijn pensioenfonds geen idee wat daarin stond, maar 1 zinnetje is blijven hangen…..

“U mag nog 38 jaar werken totdat u de pensioengerechtigte leeftijd heeft bereikt”

38 jaar! De tandjes! Dat is langer dan dat ik nu leef! 38 personeelsfeestjes kon ik opzich nog wel mee leven, maar om nog 38 jaar te doen wat ik nu deed dat zag ik absoluut niet zitten. Dit was hét moment waarop ik dacht, dit is niet wat ik wil met mijn leven!

Ik ben serieus gaan nadenken over mijn leven. Wat wil ik? Hoe wil ik me voelen? Wat wil ik bereiken? Wat wil ik doen?

Toen is er geleidelijk aan verandering gekomen, en ik moet zeggen, het bevalt me uitstekend!

Zowel in persoonlijke ontwikkeling als op zakelijk gebied is er heel veel verandert ten opzichte van 10 jaar geleden.

Zo was ik bijvoorbeeld:

  • Absoluut niet sportief. Ik vond zweten vies en was liever lui dan moe. Nu geef ik gemiddeld 8 groepslessen per week bij 3 verschillende sportscholen.
  • Mijn leefstijl vond ik prima. Ik had een gemiddelde maat en vond het allemaal wel goed zo. Totdat ik me écht ging verdiepen in voeding. Ik kwam erachter dat mijn voeding helemaal niet zo gezond was als dat ik dacht. Ik ben anders gaan eten en ik ben zonder moeite bijna 10 kilo afgevallen! Ik voel me veel energieker en zit veel lekkerder in m’n vel. Gewoon door anders te eten, niet door minder te eten!
  • Ik wist niet wat ik wilde met m’n leven. “Ambitieus” vond ik alleen een woord voor galgje en discipline? Dat stofje miste ik denk ik. Nú weet ik heel goed waar ik sta, wat ik wil en wat ik waard ben. Ik ben ambitieus, zelfverzekerd, ik zit lekker in m’n vel en vooral, ik vind het leuk wat ik doe! 

Dit is zeker geen “kijk mij nou eens goed zijn” verhaaltje, dit is gewoon hoe het kan gaan in het leven. Niet alleen bij mij, maar zeker ook bij jou!

Ik gun jou deze verandering ook! Maak tijd voor jezelf en zet jezelf op die eerste plek! Mijn missie is echt om vrouwen te laten stralen! Daar krijg ik energie van! Jou volop in je kracht te zetten en keihard te laten genieten van het leven!

Wat wil je? Hoe wil je je voelen? Wat wil je bereiken? En wat wil je doen? 

Zo grappig om te zien dat zo’n simpele of misschien zelfs saaie brief zo’n impact kan maken. 

Hoe ik me nu zou voelen als ik die brief van het pensioenfonds zou krijgen?

Gelukkig, blij en dankbaar!

BECAUSE I LIKE THIS SHIT!

-x- Graciëla